ELEKTROTECHNIEK

Beroep: Elektricien
Bedrijf: D&W Elektrotechniek

Omschrijving video
Altijd al op een bouwplaats willen rondlopen? Dan is ditje kans! In deze 360-video laat David van D&W Elektrotechniek je zien hoe belangrijk elektrotechniek is in de bouw. Vervolgens vertelt Vincent over zijn baan als elektricien. Én je komt meer te weten over een warmtepomp en duurzaamheid.

GROEN

Beroep: Allround tot specialist boomsnoeier
Bedrijf: Van der Werf Groen voorziening

Omschrijving video
Zoek jij vrijheid en hou jij van de natuur? Dan is dít de video die je moet zien. Rob en zijn collega’s laten je zien waarom dit werk hun passie is geworden. Ook zie je hoe divers en vrij dit werk is. We nemen je mee naar bootmaaiers, tractors en boomsnoeiers; kortom, een uniek kijkje in wat de groenvoorziening te bieden heeft.

ICT

Beroep: Trainee ICT
Bedrijf: DataNext

Omschrijving video
Ben jij nieuwsgierig hoe een ICT bedrijf er van binnen uitziet? Louise neemt je mee in de verrassende werk sfeeren hoeveel verschillende mensen er werken bij DataNext. Thieu is nét gestart als trainee Developer en vertelt hoe je vanuit een uitkering direct kunt starten als trainee. Je ontmoet zelfs een níet  menselijke medewerker!

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Beroep: Medewerker Klantcontact
Bedrijf: VodafoneZiggo

Omschrijving video
Ben jij nieuwsgierig hoe het is om te werken bij een grootbedrijf als VodafoneZiggo? Martine neemt je mee in het bedrijf en laat je zien hoe een carrière bij VodafoneZiggo eruit kan zien. Verder zie je een trainingsruimte vanbinnen. En samen met Arne Rik kun je de sfeer proevenop de werkvloer in zijn eigen team.

HORECA

Beroep: Schoonmaak, Banqueting, Keuken, Receptie
Bedrijf: Van der Valk – Hoogkerk

Omschrijving video
Benieuwd hoe het er in een groot hotel als van der Valkaan toe gaat? In deze video zetten we je op het dak (!)neer van hotel van der Valk – Hoogkerk. Samen met Lidiazak je per verdieping naar beneden en zie je steeds eennieuwe functie. Zo zie je precies welke functies erallemaal zijn in dit prachtige hotel.

TRANSPORT

Beroep: Taxichauffeur (Groepsvervoer)
Bedrijf: Taxiwerq

Omschrijving video

Zoek jij diepgang in een functie en hou jij ervan om op de weg te zijn? In deze video laat Jorian van Taxiwerq je alle kanten zien van het werk als taxichauffeur. Zo hoor je hoe het is om patiënten naar het ziekenhuis te brengen én hoe je met kinderen van speciaal onderwijs moet omgaan.
We starten bij het CBR, want dáár kun je via Taxiwerq je taxipas halen.

ZORG & WELZIJN

Beroep: Sfeermaker, (persoonlijk) Begeleider
Bedrijf: Zorggroep Meander

Omschrijving video
Ben jij benieuwd hoe je zonder werkervaring kunt starten in de zorg? Maaike laat je graag de mogelijkheden zien. Jij wordt verwelkomt op de locatie Parkheem. Daar staat de koffie voor je klaar en mag je meekijken met een cliënt die wordt begeleid in een leuk spel. Ook krijg je inzicht in de carrièremogelijkheden bij Zorggroep Meander.

ZORG EN WELZIJN

Beroep: (Persoonlijk) Begeleider
Bedrijf: Cosis

Omschrijving video
Krijg jij een goed gevoel als je andere mensen helpt? Ramona van Cosis neemt je mee naar verschillende locaties en laat je zien wie haar 4.000 collega’s van Cosis zijn. We nemen je zelfs mee naar een meubelwinkel van Cosis, waar prachtige meubels staan die door cliënten van Cosis helemaal zelf zijn gemaakt!