Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Privacy is belangrijk, je persoonsgegevens worden beschermd door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG geldt in heel Europa en wordt ook wel de privacywet genoemd. De AVG geeft jou het recht op inzage, correctie of verwijdering van je persoonsgegevens. De Autoriteit Persoonsgegevens is de Nederlandse toezichthouder op de naleving van de AVG. Informatie over je privacyrechten vind je op:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten

Kansrijkberoep.nl en jouw privacy

Als je je inschrijft op Kansrijkberoep.nl worden er persoonsgegevens van je gevraagd. Zoals je naam, telefoonnummer, mailadres, woonplaats en je cv. Je persoonsgegevens worden door ons veilig opgeslagen en vertrouwelijk verwerkt. Dat gebeurd volgens de regels van de AVG.

We gebruiken je persoonsgegevens voor het doel waarvoor we ze hebben ontvangen. Om je van dienst te kunnen zijn, delen wij je persoonsgegevens met Werkpleinen, gemeentelijke sociale diensten en UWV. Dit zijn de partijen die samen kansrijkberoep.nl beheren. Ze doen dat onder de naam Werk in Zicht (werkinzicht.nl). Deze partijen werken ook volgens de regels van de AVG.

Op Kansrijkberoep.nl worden ook gegevens verzameld voor onze administratie en publiciteit. We maken bijvoorbeeld overzichten van het aantal inschrijvingen op bepaalde beroepen. Dit gebeurd anoniem. Jouw persoonsgegevens worden nooit zichtbaar of bekend gemaakt.

Je hebt te allen tijde de mogelijkheid om jouw persoonsgegevens in te zien, te veranderen, of te verwijderen. In dat geval kun je contact met ons opnemen via het contactformulier (zie onderaan deze tekst).

Goed om te weten is dat wij na je inschrijving op kansrijkberoep.nl binnen vijf werkdagen telefonisch contact met je opnemen (uitgezonderd de periode rond Kerst en de jaarwisseling). Lukt dat niet, dan sturen wij jou een mailbericht. Er is dus altijd persoonlijk contact na je inschrijving.

Heb je een vraag over jouw privacy op Kansrijkberoep.nl?

Stuur ons een bericht via het contactformulier:

Mei 2018