Sla je slag op de #techniekmiddag!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je door de corona-crisis je baan kwijtgeraakt en wil je je laten omscholen? Misschien is de technische installatiebranche iets voor jou! Deze bedrijven zitten te springen om goed gemotiveerd personeel. Je bent verzekerd van werk! Wil je weten wat wij jou te bieden hebben? Meld je dan meteen aan voor een Techniekmiddag!

 • Donderdag 21 oktober

  Ben je enthousiast geworden na het verhaal van Eric Bats van BenDit? Ga dan mee op bezoek naar een van de projecten waar BenDit aan het werk is. Misschien zie je daar je nieuwe collega’s aan het werk?

 • Donderdag 28 oktober

  D&W Elektrotechniek verzorgt elektrotechnische installaties bij bedrijven en instellingen. Zoals domotica, inbraakpreventie, brandmeldinstallaties. David Suk vertelt je alles over dit boeiende werk!

 • Donderdag 4 november

  Wil je meer weten over D&W Elektrotechniek? Bezoek dan een van de projecten waar D&W Elektrotechniek aan het werk is. Dan zie je installatie-elektromonteur in actie.

 • Donderdag 11 november + donderdag 18 november

  Hak houdt zich bezig met ontwerp, aanleg en onderhoud van buizen en kabels voor water en energie. Op 11 november vanaf 14 uur komt José Vellinga van Hak vertellen over het afwisselende werk van een gas, water en licht monteur. Een week kan je een kijkje nemen bij een project.

 • Donderdag 18 november + donderdag 25 november

  MSO leidt op voor prachtige beroepen in de metaal en scheepsbouw, zoals constructiewerker en lasser. Op 18 november vanaf 14 uur neemt Jochem Admiraal je mee in de wereld van metaal en lassen. Een week later kan je bij MSO een proeflas maken.

Wil je naar een techniek middag? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier

Sla je slag op de #techniekmiddag!

Techniekmiddagen vinden van 14-15 uur plaats op het Talentperron, Harm Buiterplein 1 in Groningen of op locatie. Er is plek voor 8-10
personen. Vol is vol.

Vragen?

Zoek je iets anders in de techniek of ben je je aan het oriënteren? Mail je vraag naar aanmeldenbouwtechniek@uwv.nl.