< Terug naar home
  • #groningen
  • #noord-drenthe
  • #werkenindebouw
  • #werkenmetjehanden
  • #woningbouw

Prefab Casco

Bij Prefab Casco woningbouw wordt gebruik gemaakt van voorgefabriceerde (prefab) elementen. Bijvoorbeeld in de houtskeletbouw. Het opleidingdstraject leert je de basisbeginselen, maar ook specifieke vaardigheden. Denk hierbij aan maatvoering, tekening lezen en het monteren en stellen van prefab-elementen.

Nog geen ervaring? Volg het opleidingstraject

Het opleidingstraject Prefab Casco bereidt je zonder enige kennis of ervaring  in minimaal 10 weken (4 dagen per week) voor op uitstroom naar een betaalde baan of een niveau 2 opleiding. Het aantal praktijkuren, theorie-uren en de duur van het traject worden afgestemd op je niveau en voortgang. De opleider zorgt voor een leer-werkplek, werkkleding en gereedschappen, VCA-certificering en persoonlijke begeleiding, tijdens én na het traject.

VCA-certificaat

Bij alle voorschakeltrajecten is het behalen van het VCA-certificaat inbegrepen. Met een VCA-certificaat op zak voldoe je aan alle wetgeving op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Bijna alle werkgevers eisen tegenwoordig dat je als werknemer in het bezit bent van een VCA-certificaat.

Locaties/opleiders

De opleiding Prefab Casco wordt op de volgende locaties gegeven: Leerbouwen in Groningen, Noorderhuizen in Uithuizen.

Tijdens het telefoongesprek, wat volgt na je aanmelding, kun je doorgeven naar welke opleider je voorkeur gaat.

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

CV + Eventueel bericht

Maximum file size: 268.44MB