< Terug naar home

Wat doe je als pedagogisch medewerker?

Opgroeiende kinderen van 0 tot 12 jaar zijn geweldig. Ze groeien snel en verrassen keer op keer met nieuwe dingen die ze geleerd hebben.  Als pedagogische medewerker in een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of buitenschoolse opvang help je deze jonge mensen in een belangrijke fase van hun leven.

Wat moet je kunnen als pedagogisch medewerker?

Het allerbelangrijkste is dat je energie krijgt van het werken met kinderen. Want eerlijk is eerlijk een groep jonge dreumesen kan best inspannend zijn. Ook fysiek kan het veeleisend zijn. Maar jij weet wat kinderen beweegt en hoe je met hen communiceert. 

Waar ga je werken als pedagogisch medewerker?

Als pedagogisch medewerker werk je bij een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of buitenschoolse opvang. Er is plaats voor nieuwe medewerkers in diverse gemeenten in de provincie Groningen, zoals Hogeland, Eemsdelta, Hunze en AA en Groningen.

Deze scholing kun je volgen om pedagogisch medewerker te worden.

Je kunt een opleidingstraject volgen op MBO niveau 4. Je leert het vak vooral in de praktijk. Je gaat dus meteen aan de slag in je nieuwe beroep. Belangrijk om te weten is dat je wel een opleiding op MBO niveau 2 of de HAVO moet hebben afgerond.

Evenementen

Start opleiding pedagogisch medewerker

Datum: 1 februari 2021

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

CV + Eventueel bericht

Maximale uploadgrootte: 268.44MB