< Terug naar home
  • #buiten
  • #montage
  • #op hoogte

Werken als monteur zonnepanelen

Wat doe je als monteur zonnepanelen?

Samen met je team monteer je zonnepanelen op bedrijfsdaken en zonneparken. Je begint met het plaatsen van een frame op een dak of op het land. Dat moet met grote precisie. Daarop schroef je de panelen en sluit je de kabels aan. Na de montage check je of alles werkt en netjes is achtergelaten.

Wat moet je kunnen als monteur zonnepanelen?

Technisch inzicht, handigheid en kunnen genieten van het werk dat je hebt opgeleverd, zijn belangrijk. Je werkt vaak op hoogte en op schuine oppervlakken. De veiligheid van jezelf en van je collega’s verlies je nooit uit het oog. Het bezit van een rijbewijs is een vereiste als je voor dit beroep kiest.

Waar ga je werken als monteur zonnepanelen?

De locaties zijn bedrijfsterreinen en landbouwgebieden in de noordelijke provincies. Het kan voorkomen dat je in andere delen van ons land werkt. Incidenteel overnacht je in een pension of hotel.

Deze scholing kun je volgen om monteur zonnepanelen te worden

In Groningen kun je een opleiding volgen tot monteur zonnepanelen. De opleiding is gericht op de installatie van de panelen op daken en op zonneparken. Na je opleiding krijg je een contract en ga je meteen aan de slag. De opleiding duurt twaalf weken en kun je volgen met behoud van je uitkering!

Evenementen

Voorlichting monteur zonnepanelen

Datum: 10 september 2020

Locatie: groningen

Na jouw aanmelding nemen wij binnen vijf werkdagen contact met jou op, dan vertellen wij meer over de tijd en locatie van dit evenement

Speeddate met werkgevers

Datum: 17 september 2020

Locatie: groningen

Na jouw aanmelding nemen wij binnen vijf werkdagen contact met jou op, dan vertellen wij meer over de tijd en locatie van dit evenement

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

CV + Eventueel bericht

Maximale uploadgrootte: 25.17MB