< Terug naar home
  • #glasvezel
  • #nauwkeurig
  • #telecom

Foto van een monteur

 

Wat doe je als monteur telecom glasvezel?

Heel Nederland wil snel internet. Daarom worden op veel plaatsen glasvezelnetwerken aangelegd. Als monteur telecom glasvezel sluit jij woningen aan op dit groeiende netwerk. Daarnaast hou jij je bezig met onderhoud en het verhelpen van storingen. 

Wat moet je kunnen als monteur telecom glasvezel?

Technisch inzicht komt zeker van pas bij het lezen van technische instructies en tekeningen. Ben je nauwkeurig? Dat komt goed uit, want het lassen en monteren van glasvezelkabels is precisiewerk. Verder staat veilig werken hoog op je agenda. 

Waar ga je werken als monteur telecom glasvezel?

Je werkt op verschillende locaties, maar hoofdzakelijk in stad Groningen. In de meeste gevallen werk je met een dak boven je hoofd. De werkzaamheden zijn overdag. Alleen bij storingen wordt er gewerkt in de avond of in het weekend. 

Deze scholing kun je volgen om monteur telecom glasvezel te worden

Je kunt nu een opleiding van 2 maanden volgen. Bij een succesvol verloop krijg je een fulltime-contract voor minimaal 6 maanden aangeboden. Alle informatie over dit beroep, werkgever(s) en de opleiding vertellen we je tijdens de voorlichting. De datum van de voorlichting maken we zo snel mogelijk bekend.

Na jouw aanmelding nemen wij binnen zeven werkdagen contact met jou op, dan vertellen wij meer over de tijd en locatie van dit evenement.
 

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

CV + Eventueel bericht

Maximale uploadgrootte: 268.44MB