< Terug naar home
  • #aanpakken
  • #buiten
  • #doorleren

Werken als (hulp)monteur distributie gas water licht

Wat doe je als (hulp)monteur distributie gas water licht?

Samen met collega monteurs zorg je voor de aanleg en onderhoud van kabels (zoals glasvezel) en pijpleidingen voor gas, water en licht. Graafwerk (met en zonder machine), het maken van aansluitingen en meetwerk komen veel voor.

Wat moet je kunnen als (hulp)monteur distributie gas water licht?

Je bent een aanpakker met technisch inzicht. Belangrijk is dat je je wilt ontwikkelen in een prachtig en zeer nuttig beroep met toekomst. Een rijbewijs of ermee bezig zijn is een voordeel.

Waar ga je werken als (hulp)monteur distributie gas water licht?

Je gaat werken voor bedrijven die zich bezig houden met de ondergrondse infrastructuur. Ze werken vaak in opdracht van de overheid. Het werk is meestal in de buitenlucht op nieuwbouwterreinen, in woonwijken en langs wegen. Je kunt ook aan de slag bij de aanleg van glasvezelnetwerken (internet).

Deze scholing kun je volgen om (hulp)monteur distributie gas water licht te worden.

Je kunt een voorschakeltraject volgen tot niveau 2 hulpmonteur gas-, water distributie of hulpmonteur laag- of middenspanning. Dit traject is een combinatie van leren en werken. En duurt 3 maanden met behoud van uitkering. Rond je dit traject goed af dan kom je direct bij een werkgever in dienst en bestaat er de mogelijkheid om door te leren tot monteur niveau 3.

Evenementen

Voorlichting monteur INFRA, 12 februari 2020

Datum: 12 februari 2020

Locatie: Groningen

Na jouw aanmelding nemen wij binnen vijf werkdagen contact met jou op, dan vertellen wij meer over de tijd en locatie van dit evenement

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

CV + Eventueel bericht

Maximale uploadgrootte: 25.17MB