< Terug naar home
  • #buiten
  • #fysiek
  • #nauwkeurig

Werken als montage- of cascobouwer

 

Wat doe je als montage- of cascobouwer?

In de montage- of cascobouw sta je aan het begin van het bouwproces. Je bouwt mee aan de constructieve basis van wat later het gebouw moet worden, oftewel het casco. Je kunt aan de slag als prefab steller, beton vakman of cascobouwer.

 

Wat moet je kunnen als montage- of cascobouwer?

Het is werk voor echte doorpakkers met een timmermansoog. Jouw werk met beton, metaal en prefab bouwelementen moet voldoen aan hoge eisen. Daarnaast moet jouw werk jarenlang kunnen blijven staan. Het werk is voornamelijk buiten en in teamverband.

 

Waar ga je werken als montage- of cascobouwer?

Je werkt op locatie aan nieuwbouw van woningen en bedrijfsgebouwen. Ook in onze provincie zijn veel bouwlocaties waar je aan de slag kunt.

 

Deze scholing kan je volgen om montage- of cascobouwer te worden

Er zijn diverse mogelijkheden voor scholingstraject. Je kan bijvoorbeeld een voorschakeltraject volgen van 10-16 weken om vervolgens direct aan het werk te gaan. Maar je kunt er ook voor kiezen om na het voorschakeltraject door te stromen naar een BBL-opleiding. Goed om te weten: een VCA-certificaat maakt altijd deel uit van je opleiding. Na je aanmelding nemen we contact met je op en bespreken wij jouw mogelijkheden.

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

CV + Eventueel bericht

Maximale uploadgrootte: 268.44MB