< Terug naar home
  • #groningen
  • #landschap
  • #nieuwstesoftware
  • #noord-drenthe

Werken als medewerker Geo data & Design

Foto van jongeman achter beeldscherm.

 

Wat doe je als medewerker Geo data & Design?

Onze leefomgeving verandert. Er wordt overal gebouwd. Wegen, nieuwe woonwijken en bedrijventerreinen. Voor al die projecten zijn goede en inzichtelijke gegevens nodig. Als medewerker Geo data & Design verzamel en bewerk je gegevens van gebieden. Je maakt deze gegevens inzichtelijk. Bijvoorbeeld in de vorm van een kaart. Het is afwisselend werk waarvoor je ook regelmatig naar buiten moet.

Wat moet je kunnen als medewerker Geo data & Design?

Vind je natuur en landschap interessant? Dan is dit beroep onweerstaanbaar! Je werkt met nieuwste software voor het maken van kaarten en overzichten. Je doet ook onderzoek op locatie met meetapparatuur en soms een drone. Een mbo 3 werk- en denkniveau heb je daarom wel nodig.

Waar ga je werken als medewerker Geo data & Design?

Je komt in dit beroep terecht in de wereld van gemeenten, waterschappen, weg- en waterbouw en ingenieursbureau’s. Deze organisaties zijn verspreid over heel het noorden. Je werkt veel op kantoor of thuis indien mogelijk en dus ook buiten op locatie.

Deze scholing kun je volgen om medewerker Geo data & Design te worden

Je kunt nu een praktische opleiding volgen tot medewerker Geo data & Design op mbo-niveau. De opleiding bestaat uit 15 dagen klassikaal en 23 weken praktijkstage. De kans op een baan na je opleiding is zeer groot!

Evenementen

Voorlichting Medewerker Geo data & Design

Datum: 12 september 2022

Na jouw aanmelding nemen wij binnen vijf werkdagen contact met jou op, dan vertellen wij meer over de tijd en locatie van dit evenement

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

CV + Eventueel bericht

Maximale uploadgrootte: 268.44MB