< Terug naar home
  • #groningen
  • #logistiek
  • #noord-drenthe
  • #Transport

Jonge man in magazijn met dozenHeb je nog geen idee of werken in transport & Logistiek bij jou past? De Keuzecarrousel Transport & Logistiek is een slimme manier om je weg te vinden naar een kansrijk Beroep dat bij je past.

Dit ga je doen in de Keuzecarrousel Transport & Logistiek

In een Keuzecarrousel ga je aan de slag bij een bedrijf. Bijvoorbeeld bij een distributiecentrum. Terwijl je werkt, leer je diverse vaardigheden en technieken. Op die manier ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. De keuzecarrousel duurt maximaal 3 weken.

Dit biedt de Keuzecarrousel Transport & Logistiek

Een ervaren coach/praktijkbegeleider begeleidt jou. Je krijgt advies over jouw ontwikkeling en mogelijkheden. In dat advies staan jouw wensen en talenten voorop.

Dit levert de Keuzecarrousel Transport & Logistiek jou op

Na afloop gaan we met je in gesprek over een vervolgstap. Dat kan een leuke baan zijn of een opleiding voor jouw favoriete beroep. Een tussenstap is een voorschakeltraject. Daarin bereiden we je voor op de beroepsopleiding van je keuze.

Zo kun je deelnemen aan de Keuzecarrousel Transport & Logistiek

Aanmelden doe je door deze Keuzecarrousel op je lijst te zetten. Dat kan met de paarse knop onderaan deze pagina. Vervolgens klik je op afronden en vul je het formulier in. Na je aanmelding nemen we contact met je op.

Keuze opleiders/locaties

Afeer – Winschoten: starten in de transport & logistiek, keuzecarrousel transport & logistiek, certificaten behalen in de transport & logistiek, assistent transport & logistiek

Leerbouwen – Groningen: starten in de transport & logistiek, keuzecarrousel transport & logistiek

Wedeka – Stadskanaal: starten in de transport & logistiek, keuzecarrousel transport & logistiek, certificaten behalen in de transport & logistiek, assistent transport & logistiek

Alfa College – Groningen: keuzecarrousel transport & logistiek

HOC – Tynaarlo: keuzecarrousel transport & logistiek, certificaten behalen in de transport & logistiek

Na het ontdekken van je talenten en voorkeuren, kun je na de keuzecarrousel een voorschakeltraject volgen bij de opleider.

Tijdens het telefoongesprek, wat volgt na je aanmelding, kun je je voorkeur voor opleider aangeven.

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

Eventueel bericht