< Terug naar home
  • #buiten-werken
  • #industrie
  • #veiligheid

Werken als isolatiemonteur industrie

 

Wat doe je als isolatiemonteur industrie?

Je brengt isolatiemateriaal aan op industriële installaties. Bijvoorbeeld rondom een buis van een stoomleiding. Of een buis  naar een koele tank voor vloeibare levensmiddelen. Je werkt meestal onder supervisie van een collega of een leidinggevende.

Wat moet je kunnen als isolatiemonteur industrie?

Als isolatiemonteur werk je aan de hand van duidelijke instructies. Technisch inzicht heb je daarvoor wel nodig. Flexibele inzetbaarheid en oog voor veiligheid zijn beide erg belangrijk.

Waar ga je werken als isolatiemonteur industrie?

In het noorden van ons land is veel industrie. Zoals zuivelfabrieken en chemie. Je werkt hangt samen met onderhoud, vervanging of uitbreiding van installaties. Je werkt daardoor langere of kortere tijd op verschillende locaties.

Deze scholing kun je volgen om isolatiemonteur industrie te worden.

Je kunt nu een praktijkgerichte opleiding volgen tot isolatiemonteur industrie. De opleiding duurt 4 weken, inclusief een stage. Met je certificaat op zak kun je altijd rekenen op een baan. In de voorlichtingsbijeenkomst vertellen we je er alles over.

 

Evenementen

Voorlichting Isolatiemonteur industrie

Datum: 30 september 2020

Locatie: Groningen

Na jouw aanmelding nemen wij binnen vijf werkdagen contact met jou op, dan vertellen wij meer over de tijd en locatie van dit evenement

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

CV + Eventueel bericht

Maximale uploadgrootte: 25.17MB