< Terug naar home
  • #utiliteit
  • #werkenmetjehanden

Werken als isolatiemonteur utiliteit

Wat doe je als isolatiemonteur utiliteit?

Je brengt isolatiemateriaal aan in grote gebouwen. Het gaat om het isoleren van leidingen en luchtkanalen. Daarmee worden gebouwen energiezuiniger en stoten ze minder co2 uit. Op die manier draag je bij  aan een duurzame toekomst van ons land.

Wat moet je kunnen als isolatiemonteur utiliteit?

Voor dit werk moet je wel een beetje handig zijn. Want, elke klus is weer anders.  Je werkt aan de hand van  instructies die precies uitgevoerd moeten worden. Jouw werk bepaalt de kwaliteit van de isolatie. Flexibiliteit en veiligheid staan hoog op jouw agenda.

Waar ga je werken als isolatiemonteur utiliteit?

Overal in het noorden worden technische installaties geïsoleerd. Je werkt daardoor langere of kortere tijd op verschillende locaties. In de meeste gevallen werk je samen met meerdere collega’s op een locatie.

Deze scholing kun je volgen om isolatiemonteur utiliteit te worden

Je kunt nu een praktijkgerichte opleiding van 3 weken volgen. Met je certificaat kun je meteen aan de slag. In de voorlichtingsbijeenkomst op 11 november 2020 maak je kennis met het beroep en je mogelijke werkgever.

 

Evenementen

Voorlichting isolatiemonteur utiliteit

Datum: 11 november 2020

Locatie: Groningen

Na jouw aanmelding nemen wij binnen vijf werkdagen contact met jou op, dan vertellen wij meer over de tijd en locatie van dit evenement

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

CV + Eventueel bericht

Maximale uploadgrootte: 134.22MB