< Terug naar home
  • #groningen
  • #hulpmonteur
  • #installatiemonteur
  • #installatietechniek
  • #noord-drenthe
  • #werkenindetechniek
  • #werkenmetjehanden

Hulpmonteur installatietechniek

Als Hulpmonteur installatietechniek werk je op uiteenlopende locaties, van woning tot winkelbedrijf. Je assisteert bij installatie en onderhoud van systemen voor warmte- en (warm)watervoorziening, lucht en ventilatie, beveiliging en brandveiligheid. Je kunt aan de slag bij een elektrotechnisch installatiebureau, technische dienst of onderhoudsafdeling.

Nog geen ervaring? Volg het opleidingstraject

Het opleidingstraject Hulpmonteur installatietechniek bereidt je zonder enige kennis of ervaring  in minimaal 10 weken (4 dagen per week) voor op uitstroom naar een betaalde baan of een niveau 2 opleiding.  Het aantal praktijkuren, theorie-uren en de duur van het traject worden afgestemd op je niveau en voortgang. De opleider zorgt voor een leer-werkplek, werkkleding en gereedschappen, VCA-certificering en persoonlijke begeleiding. Je loopt altijd mee met een team of tenminste één ervaren monteur die je de kneepjes van het vak in de praktijk leert.

VCA-certificaat

Bij alle opleidingstrajecten is het behalen van het VCA-certificaat inbegrepen. Met een VCA-certificaat op zak voldoe je aan alle wetgeving op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Bijna alle werkgevers eisen tegenwoordig dat je als werknemer in het bezit bent van een VCA-certificaat.

Locaties/opleiders

De opleiding Hulpmonteur installatietechniek wordt gegeven op de volgende locaties: Noorderhuizen in Uithuizen; Lacollege in Winschoten en Alfa College in Groningen.
Tijdens het telefoongesprek wat volgt na je inschrijving, kun je doorgeven naar welke opleider je voorkeur uit gaat.

Foto van een monteur

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

CV + Eventueel bericht

Maximum file size: 268.44MB