< Terug naar home
  • #groningen
  • #noord-drenthe
  • #sociaal

Werken als huishoudelijke hulp

Wat doe je als huishoudelijke hulp?

Jij helpt mensen thuis met praktische zaken zoals aankleden, wassen, schoonmaken en eten. De ene dag help je een dame op leeftijd, de volgende dag een voetballer met een gebroken been. Daarnaast ben je een luisterend oor en heb je oog voor wat er speelt. Er wordt elke dag uitgekeken naar je komst!

Wat moet je kunnen als huishoudelijke hulp?

Jouw positieve houding, aandacht en betrouwbaarheid maken het verschil. Je geniet van het zichtbare resultaat van je werk. En nog meer van het contact met mensen. Ook als het een keer druk is.

Waar ga je werken als huishoudelijke hulp?

Je werkt bij mensen thuis. Soms in je eigen dorp of stad. Dat doe je in opdracht van thuiszorgorganisaties in jouw regio. Deze organisaties werken vaak in opdracht van gemeenten.

Deze scholing kun je volgen om huishoudelijke hulp te worden

Je kunt nu een praktische opleiding volgen tot huishoudelijke hulp. De opleiding is een combinatie van werken en leren en duurt zes maanden. Met je diploma krijg je meteen een baan van minimaal zes maanden bij een thuiszorgorganisatie.

Evenementen

Voorlichting Huishoudelijke hulp

Datum: 24 oktober 2022

Na jouw aanmelding nemen wij binnen vijf werkdagen contact met jou op, dan vertellen wij meer over de tijd en locatie van dit evenement

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

CV + Eventueel bericht

Maximale uploadgrootte: 268.44MB