< Terug naar home
  • #bouw
  • #groningen
  • #hout
  • #noord-drenthe
  • #Timmeren

Houtbewerker

Leer hoe je profielen stelt, tekening leest en machinaal hout bewerkt. Bijvoorbeeld tot houten dak-, kozijn-, plafond- en wandconstructies, maar ook meubels of interieurobjecten. Na deze opleiding kun je aan de slag bij een aannemer, houthandel, houtleverancier, meubelmakerij of interieurbouwer. Dit traject biedt een goede basis voor de kansrijke beroepen (Machinaal) Houtbewerker – Timmerman m/v  – Monteur houtskeletbouw – Prefab Casco bouwer – Montage- of Productiemedewerker hout.

Nog geen ervaring? Volg het voorschakeltraject

Het opleidingstraject Hout bereidt je zonder enige kennis of ervaring  in minimaal 10 weken (4 dagen per week) voor op uitstroom naar een betaalde baan of een niveau 2 opleiding. Het aantal praktijkuren, theorie-uren en de duur van het traject worden afgestemd op je niveau en voortgang. De opleider zorgt voor een leer-werkplek, werkkleding en gereedschappen, Vca-certificering en persoonlijke begeleiding, tijdens én na het traject.

Vca-certificaat

Bij alle opleidingstrajecten is het behalen van het Vca-certificaat inbegrepen. Met een Vca-certificaat op zak voldoe je aan alle wetgeving op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Bijna alle werkgevers eisen tegenwoordig dat je als werknemer in het bezit bent van een Vca-certificaat.

 

Opleiders/locaties

De opleiding Hout is te volgen op de volgende locaties: Leerbouwen: Groningen, Noorderhuizen: Uithuizen, Wedeka: Stadskanaal. Tijdens het telefoongesprek wat volgt na je inschrijving, kun je doorgeven naar welke opleider je voorkeur uit gaat.

 

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

Eventueel bericht