< Terug naar home
  • #friesland
  • #schoonmaak
  • #ziekenhuis

Werken als facilitair medewerker

 

Wat doe je als facilitair medewerker?

Als facilitair medewerker ben je een belangrijke schakel in de patiëntenzorg binnen het ziekenhuis. Jij zorgt ervoor dat de verpleegafdelingen, de patiëntenkamers en de openbare ruimtes schoon en netjes zijn. Jij bent het visitekaartje van het ziekenhuis! Naast het schoonmaakwerk help je het verplegend personeel ook af en toe door bijvoorbeeld (bloed)monsters naar het laboratorium te brengen.

Wat moet je kunnen als facilitair medewerker?

Houd je van een schone en opgeruimde omgeving en van het omgaan met mensen? Dan kan dit beroep perfect bij je passen! Als facilitair medewerker is het belangrijk dat je flexibel bent en snel kunt omschakelen naar een andere klus die op dat moment jouw aandacht nodig heeft. Je kunt omgaan met het zien van kwetsbare en zieke patiënten en je bent vriendelijk en belangstellend naar een ander.

Waar ga je werken als facilitair medewerker?

Als facilitair medewerker ga je werken bij het Medisch Centrum Leeuwarden.

Deze scholing kun je volgen om facilitair medewerker te worden

Je volgt eerst een kort voorschakeltraject van een paar dagen. Daarin maak je kennis met het werken in het ziekenhuis en met de inhoud van het BBL-traject. Het BBL-traject zelf duurt 1 jaar. Je werkt dan 24 uur per week en volgt 1 dag per week theorielessen (in het ziekenhuis). Tijdens de opleiding behoud je je uitkering en krijg je een BBL-contract bij het ziekenhuis. Heb je de opleiding succesvol afgerond en ben je geschikt voor de baan? Dan biedt het ziekenhuis jouw een contract aan!

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

CV + Eventueel bericht

Maximale uploadgrootte: 268.44MB