< Terug naar home
  • #assistentprocestechniek
  • #groningen
  • #noord-drenthe
  • #procesindustrie
  • #procestechniek
  • #VCA

Assistent procestechniek

Het opleidingstraject Assistent Procestechniek biedt baanperspectief. De procesindustrie is één van de grootste werkgevers in Nederland. In Noord-Nederland wordt de komende jaren bovendien een tekort verwacht aan procestechnici. Als Assistent procestechniek zorg jij dat productieprocessen efficiënt en veilig verlopen. Waar nodig los je storingen op.

Nog geen ervaring? Volg het opleidingstraject

Het opleidingstraject Assistent Procestechniek bereidt je zonder enige kennis of ervaring  in minimaal 10 weken (4 dagen per week) voor op uitstroom naar een betaalde baan of een niveau 2 opleiding. Het aantal praktijkuren, theorie-uren en de duur van het traject worden afgestemd op je niveau en voortgang, maar je bent minimaal leerbaar voor niveau 2. De opleider zorgt voor een leer-werkplek, werkkleding en gereedschappen, VCA-certificering en persoonlijke begeleiding, tijdens én na het traject. Je loopt mee met ervaren procesoperators die je de kneepjes van het vak in de praktijk leren.

VCA-certificaat

Bij alle opleidingstrajecten is het behalen van het VCA-certificaat inbegrepen. Met een VCA-certificaat op zak voldoe je aan alle wetgeving op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Bijna alle werkgevers eisen tegenwoordig dat je als werknemer in het bezit bent van een VCA-certificaat.

Locaties/opleiders:

De opleiding Assistent Procestechniek wordt op de volgende locaties gegeven: Lacollege in Winschoten;  GAP Academy in Stadskanaal en Marum.
Tijdens het telefoongesprek wat volgt na je inschrijving, kun je doorgeven naar welke opleider je voorkeur uit gaat.

 

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

CV + Eventueel bericht

Maximum file size: 268.44MB