< Terug naar home
  • #friesland
  • #techniek
  • #VCA

Werken als assistent installatie-, elektromonteur

Wat doe je als assistent installatie-, elektromonteur?

Als elektromonteur installeer en onderhoud je elektrotechnische installaties. Zo kan je werken in schakelkasten, transformatoren of aan machines. Als installatiemonteur ben je bezig met het vervangen, repareren, onderhouden en controleren van technische installaties. Bijvoorbeeld voor gas, centrale verwarming en water.

Wat moet je kunnen als assistent installatie-, elektromonteur?

Je hebt genoeg vakkennis om zelfstandig elke keer de juiste beslissing te nemen. Gevoel voor techniek is onmisbaar voor dit vak. Je werkt met stroom, gas en water. Daarom heb jij altijd oog voor veiligheid.

Waar ga je werken als assistent installatie-, elektromonteur?

Installatiebedrijven in Friesland en daarbuiten, staan te springen om nieuwe vakkrachten. Ook bij jou in de buurt. Het kan gaan om woningen en kantoren. Je werkt binnen en buiten, afhankelijk van het soort werk. Soms werk je ook op hoogte.

Deze scholing kun je volgen om assistent installatie-, elektromonteur te worden

Je kunt nu een opleiding tot assistent installatie-, elektromonteur volgen bij GAP Academy. In 16 weken leer jij alle basiskennis voor dit boeiende vak. Na afloop krijg je een certificaat en een vca-diploma. Daarna gaan we voor jou op zoek naar een baan in jouw regio.

Jouw gegevens

Inschrijvingen nieuw

Algemene gegevens

Contactgegevens

Gemeente

CV + Eventueel bericht

Maximale uploadgrootte: 268.44MB