fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pakketbezorger

4 juli | Tijdstip nog niet bekend

Vrouw werkt als pakketbezorger

Wat doe je als pakketbezorger?

Als pakketbezorger ben je verantwoordelijk voor het bezorgen van pakketten bij klanten en bedrijven. Je gaat eerst naar het depot om je auto of bus in te laden. Daarna bezorg je de pakketjes veilig en op tijd bij de verschillende bezorgadressen.

Wat moet je kunnen als pakketbezorger?

Als pakketbezorger wordt er van je verwacht dat je klantvriendelijk bent. Je bent prestatiegericht en kan efficiënt werken. Ook moet je goed kunnen autorijden en je weg kunnen vinden via navigatie.

Deze scholing kan je volgen om pakketbezorger te worden

Maak kennis met het beroep pakketbezorger. Een ervaren praktijkbegeleider vertelt je alles over het beroep van pakketbezorger. Zoals welke vaardigheden en inzichten een pakketbezorger moet hebben en waar je mee te maken krijgt. Je kunt (persoonlijk) vragen stellen en we gaan in gesprek of jij de juiste persoon bent voor het beroep.

Vervolgens leer je via verschillende modules alles over het beroep pakketbezorger. Dit gaat via een online platform met video’s en theorie. Na het succesvol afronden van deze cursus beschik jij over een certificaat waarmee je kunt aantonen dat je de ambitie hebt om een professionele pakketbezorger te worden. Het certificaat helpt je verder op weg richting jouw baan als pakketbezorger.

Gegevens

Datum:
4 juli
Tijd:
Tijdstip nog niet bekend
Site:
https://kansrijkberoep.nl/beroep/pakketbezorger/